ÄläUskoHumalaan

Runoilija EmilyPlay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raukeita liikahduksia
viinanhajuisia kuiskauksia
tunnustuksia ja lupauksia
jotka kuitenkin
kuluvat pois
ennen kuin päivänvalo alkaa
kirvellä silmissä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot