Piilopaikka

Runoilija EmilyPlay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turvassa, suojassa
omassa maailmassa
seurana vain ajatukset
Löysin tukkien alta piilopaikan, junaradan varrella
Tuuli ulisee tukkien raoissa aavemaisesti ja
Satunnaiset sadepisarat osuvat ihooni
ja valuvat alas...

Odotan junan tulevan
haluan nähdä sen kulkevan ohitseni
koittaa nähdä matkustajien kasvoja...
Kuka tänne tulee ja miksi?

Odotan sitä, kun tuuli hiljenee ja kaikki luonnon äänet pysähtyvät
ilma täyttyy odotuksen tunteella
eikä äänikään riko hiljaisuutta..
Taivas alkaa hämärtyä
vaikka on vielä päivä
Näen leppäkertun kulkevan nopeasti, hädissään
kuin henkensä edestä
Lopulta se pysähtyy kahden vain
hieman sitä suuremman sammalkokkareen väliin
suojaan.. Niinkuin minäkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot