OksennusKaupunki

Runoilija EmilyPlay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koko kaupunki haisee oksennukselta
Sekavien ihmisten sekamelska
Saa pään pyörälle
Tahtoisin päästä turvaan
Kauas täältä
Sun luokse
Tänään oli ensimmäinen päivä
Moneen kuukauteen, vuoteen
Kun en halunnut hypätä
Vastaan tulevien
autojen alle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot