Muistikuvia

Runoilija EmilyPlay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kuolisin nyt
olisitko surullinen?
Muistaisitko ne yhteiset kävelyt
Tai sen, kun oltiin piilossa sun luona
muulta maailmalta
Miten hyvältä se tuntui joka kerta
kun ihomme koski toisiaan, kun tunsin hengityksesi ihollani...
Kun katseet kohtasivat...
Muistatko sen lasin, jonka vahingossa hajotin?
Ja se kaikki veri kun viilsit ihoasi

Muistatko sen kun tulin sun viereen ensimmäisen kerran
ja kerroit, että olin ainoa syy miksi palasit
tähän kuolleeseen kylään?

Miten hyvältä kaikki tuntui, välillä liiankin hyvältä
niin hyvältä, että teki mieli kuolla
Muistatko siellä sillalla, talvella?
Miten houkuttelin sut alas sen kaiteelta
Tai sen, kun meidän piti kiivetä sun talon katolle
ja hypätä sieltä yhdessä alas...

Suostuttelin joka kerta
sut luopumaan niistä ajatuksista
uskottelemalla parempaa huomista

Kaipaan sun kosketusta
välillä niin paljon että pelkään
pusertuvani kokoon ja
musertuvani
pieniksi paloiksi
pitkin maata

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot