Kuvitelma/Todellisuus

Runoilija EmilyPlay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jään odottamaan
seuraavan junan tuloa
hikipisarat otsalla, hampaita kiristellen, sattuu

Kuvittelen näkeväni sinun tulevan
sieltä ja
vievän minut pois

Haluan toiseen todellisuuteen
toiseen ulottuvuuteen
Sinne minne silloin joskus
veit mut
ja leijailtiin siellä, tiukasti kiinni, yhdessä
sanomatta sanaakaan. Kaikkialla on hiljaista
vain hengitys
ja sydämien lyönnit kuuluvat
luoden turvallisen tunnelman ymärillemme

Leijutaan yhdessä
tyhjyydessä
kaikki tuntuu hyvältä, kuin käärittynä pumpuliin
Enkä enää koskaan halua palata takaisin
pahuus
ei ylety tänne
hapuilemaan, etsimään seuraavaa uhriaan
saamaan meitä kiinni jaloistamme ja repimään pois
yhteisestä unestamme

Enkä enää koskaan halua palata takaisin

Voisinpa ottaa onnen ja hyvyyden
suuren rakkauden
tunteen
käteeni
ja kätkeä sen
niin että voidaan löytää
se aina uudelleen

Seuraava juna saapuu kohdalleni, rymistelee ohitse
jään seisomaan paikalleni
sydän pamppaillen, vatsanpohjaa kouraisee lujaa
Todellisuus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot