Joutsen

Runoilija piiaz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta unelmaa
liian monta
ei niistä kiinni saa
ne katoaa
paljon sanottavaa
liian paljon
en ehdi aloittaa
olen jo sanaton
 

Hän lähti luotani
luodillasi
sinun, metsästäjän
joka halusit pataasi palan riistaa

veit minulta rakkaan
ainoani
uskollisen parini
teit pesästäni tyhjän, niin kylmän

en kai ikinä voisi
unohtaa
lasken pääni ja mietin
"syökää huomenna minut"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot