panoksena elämä

Runoilija piiaz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta unelmaa
liian monta
ei niistä kiinni saa
ne katoaa
paljon sanottavaa
liian paljon
en ehdi aloittaa
olen jo sanaton
 

se ivallansa painostaa
sitä kohtaloksi kutsutaan
mitä korkeammalta putoaa
sitä syvemmälle uppoaa
- ja jää kiinni

kaikki aina kaikesta
eikä mikään koskaan ilmaista
viimeisen henkensä panttaa
panoksensa asettaa
- ja häviää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot