unohdus

Runoilija piiaz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta unelmaa
liian monta
ei niistä kiinni saa
ne katoaa
paljon sanottavaa
liian paljon
en ehdi aloittaa
olen jo sanaton
 

istun suurella pihamaalla
sateen takoessa hartioitani
kysyn itseltäni uudestaan
ja uudestaan
-kadotinko jotakin?

maistan mustaa kahvia
kertakäyttömukista
jota minulla ei edes ole
ja mietin
-unohdinko jotakin?

ääni läheltä kuiskaa:
et mitään tärkeää
-vain elämäsi

Selite: 
tuommoinen fiilis tänään
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tämä... viimeinen säe kruunasi hienon runosi.
*kiitos palautteestasi*

pysähtynyt tunnelma tässä tekstissäsi, mutta sen tunnelma on erittäin vangitseva.

 

Käyttäjän kaikki runot