Ilman puntarointia

Runoilija piiaz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta unelmaa
liian monta
ei niistä kiinni saa
ne katoaa
paljon sanottavaa
liian paljon
en ehdi aloittaa
olen jo sanaton
 

Jouhihäntä ovenpielessä
milloin nousee, milloin laskee
tänään se on märkä ja kylmä
minua puistattaa, vaikka selkäni on vaneria

Vielä eilen häntäni oli kuiva
ehkä hieman heilui, puntaroi
kertoi tarinoita lämpimistä öistä
nyt palelen, vaikka nahkani on maalia

Niskaani sataa punaisia lehtiä
en näe niitä, mutta tunnen
haluaisin ehkä hengittää, haistaa syksyn
mutta en voi, koska sieraimeni ovat piirretyt

olen se aasi, jonka ripustit ovenpieleen
kerron sään myös huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot