Katkeruuden sade

Runoilija piiaz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta unelmaa
liian monta
ei niistä kiinni saa
ne katoaa
paljon sanottavaa
liian paljon
en ehdi aloittaa
olen jo sanaton
 

a-osa:
sade kehtoa keinuttaa
antaa lapsen nukahtaa
yksin kylmään sateeseen
pylväshaavan katveeseen

pimeä syliinsä ottaa
tämän lapsen, joka kantaa
harteillansa suurta voimaa
kuoleman karheaa viittaa

b-osa
katkeruuden sateeseen
voimattomaan ilmeeseeni
hukkuu huuto eilisen
menetetyn vapauden

kuukausia odotin
luulin että muuttuisin
en halunnut menettää
en ketään enää myrkyttää

a:
lapsi, suljetuin silmin
näkee sen, mitä pelkäsin
elämästä niin kornin tein
uskottavuuden kun vein

häpeä mielessäni piinaa
onni kai vain pelkkää lainaa
mieleni saa sekaisin
katkeruuksista kuuluisin

(b-osa)

c:
suudelmankin jäädyttää
rakkaus, kun sen pelkistää
eihän valoakaan nää
kun yö lainaa värejään

hukun melankoliaan
en pysty siinä kahlaamaan
se kaiken tieltään tuhoaa
peilistä katson murhaajaa>

Selite: 
Sanat valmiit, vain sävel puuttuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot