Epätoivo

Runoilija piiaz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta unelmaa
liian monta
ei niistä kiinni saa
ne katoaa
paljon sanottavaa
liian paljon
en ehdi aloittaa
olen jo sanaton
 

Epätoivo sitoo ketjuun kiinni
kiskoo pinnan alle kuin ankkurin
ruosteisen ja kovia kokeneen
se uppoaa kohti pohjaa
-aivan liian syvää

kunnes, joku huomaa tarvitsevansa
minua, epätoivon kantajaa
nostavat ylös, antavat palan ilmaa
käyttävät ja heittävät taas pois
-uppoan uudelleen

Selite: 
Niin moni meistä ajattelee vain omaa etuaan. Auttaa toista vain silloin, kun itse tarvitsee tältä jotain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot