Tyhjä kuori

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Kaupunki nukkuu,
mutta minä olen valveilla.
Elämä painaa
niskani kumaraan.

Niin paljon ideoita
ajatuksia,
mutta ei mitään tehtyä
ei mitään valmista
ei mitään.

Olen kuin tyhjä kuori
joka kaipaa täyttäjää

Olen täynnä
tyhjää

Elämäni on niin auki
melkein kaikki edessä,
mutta silti ajattelen menneitä.
Elän jossain muualla.

Sisimpääni koskee
en saa nukuttua.
Olen niin
tyhjä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot