Nimetön

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Runon pienen tahtoisin
sulle kirjoitta
iltaasi pimenevää
tahtoisin valaista
Sanoja ei kuitenkaa ole
vain tyhjä hiljaisuus

Olet niin kaukana
aivan toisella puolella.
Mutta saman tähden näet
sen tiedän ja sitä katselen.
Näen silmäsi siinä
suusi hymyssä
sillä tiedät
että minäkin sinua katselen.
Sinua ajattelen
ja kaipaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot