Tosiasioita

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Kuulen vanhan miehen kertovan rakkaudesta

"Kun kerrot kaiken
uskot syvimmät
suurimmat
synkimmät salaisuutesi
sille yhdelle ainoalle
sille jota rakastat"

"Jaatte salaisuutenne
toistenne
ette kenkään muun
vaan sinä hänen
hän sinun kanssaan"

"Ja kaiken sen jälkeen
hyväksytte toisenne
niiden suurien salaisuuksien jälkeen
juuri sellaisina kuin olette
riisutte kaiken pois välistänne
olette paljaita
alastomia
vapaita"

"Välissänne ei ole enää mitään
vain ja ainoastaan rakkaus
ikuinen
sammumaton"

"Sitä on kun tosissaan rakastaa"

Ja mietin hiljaa kaiken tämän jälkeen
Ei se äijä mitään turhia puhunut,
kertoi vain tosiasioita.

Huokaan ja hymyilen,
niin
tosiasioita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot