Elämä kulkee paikallaan

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Elämä kulkee paikallaan
päivästä päivään, tunnista toiseen.
Mikään ei muutu,
kaikki pysyy ennallaan.
Kukaan ei tartu käteeni
ja sano minulle
"ole mulle vähän aikaa hän".

Ottaisi syliinsä ja sulkisi suuni
suudelmilla, hellyydellä,
välittämisellä.
Minä tarvitsen juuri sinua.

Tartu käteeni, ota kainaloosi
ja kerro minulle
mikä on elämän tarkoitus,
ja onko todellista rakkautta
olemassakaan.

Minä tarvitsen sinua
juuri nyt,
lähelleni, kainalooni.

Haluaisin kertoa kaiken
tuskan syvältä sydämestä
minkä olen kantanut, haluaisin
että sinä pitäisit minusta
juuri sellaisena kuin olen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tästä erityisesti! Kaipaava ja koskettava. Kirjotat tosi hyvin=)

Koskettava. Tuttu tunne, että sydän pakahtuu, kun ei ole ketään kelle kertoa. Tai jos on, he eivät ymmärrä.

 

Käyttäjän kaikki runot