Muutos

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Kun katson öistä taivasta
mieleeni syöksyy kuvia...
kuvia menneisyydestä...
kuvia tulevaisuudesta...
kuvia joita en voi edes kaikkia ymmärtää.
Elämä on yhtä suurta mysteeriä...
suuria, pieniä visioita...
visioita jotka valtaavat ajatuksemme, sielumme, kaiken
Mietin aina joskus "miksi olen?", Miksi teen niinkuin teen?", "Miksi...?".

Aina kun elämä tuntuu rullaavan lähes paikallaan, mutta hyvällä mallilla,
tapahtuu muutos.
Muutos joka taas sekoittaa päämme
hyvällä
tahi huonolla tavalla.
Aina kun luulet saavuttavasi jotakin
asiat kääntyvät aivan päälaelleen.
Mutta miksi...?
Sen kun vain joku kertoisi minulle.

Mikään ei ole pysyväistä
kaikki muutttuu.
Joskus parempaan
joskus huononpaan suuntaan,
mutta silti aina tapahtuu muutoksia.
Yleensä niitä tapahtuu juuri silloin
kun sitä vähiten odotat.
Mutta et voi sille mitään,
Ne vain tapahtuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot