Sanoja

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Sanoja niin monia
lauseita
rykelmiä
monia erilaisia
asioita jotka eivät sovi yhteen
mutta kaikki ovat osa suurta kokonaisuutta
alkuja
loppuja
kaikkea niiden väliltä
kunpa vain saisin toteuttaa
pystyisin jatkamaan

kuka selvittäisi pääni
kokoaisi ajatukseni
omiksi pieniksi pinoikseen
ja toteuttaisi ne

niin paljon sanottavaa
muttei kokonaisia tarinoita
vain lauseita
kauniita kuvia
kunpa vain osaisin
kuvat kertoisivat paljon enemmän
mutta kaikkea voisi tulkita väärin
kunpa vain saisin sanani järjestykseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot