Betonikirkko

Runoilija Dragonstar

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Over the rainbow
Behind the stars
There I am
But you can not see me
Because you are not looking for me
 

Istun kovalla penkillä
harmaassa betonijärkäleessä,
kirkossa.
Linnun laulu soi,
sekin tulee kovaäänisistä.
Kaikki on niin turmeltunutta.
Hetken päästä
ei ole jäljellä kuin
kylmät, harmaat, kovat
betonitasangot,
kun ihminen temmeltää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot