Unissammeko vain

Runoilija kainokainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljattain runouden uudelleen löytänyt ihmisen lapsi.
 

Yön pimeässä katselen sinua,
rauhallisesti nukkuvaa.
Kerron sinulle asioita valvemaailmasta,
niitä joita en muuten uskalla lausua.
Jos vain kykenisin, sanoisin ne kolme sanaa
suurinta kaikista.
Jos vain antaisit.

Painaudun kylkeäsi vasten
tiukemmin kuin koskaan ennen.
Vaivun perässäsi niihin uniin,
joissa kumpikaan ei meistä pelkää.

Selite: 
Joka ilta nukahdettuasi, kuiskaan sinua rakastavani. Ehkä huomenna saan sanoa sen hereillä ollessasi. Ilman, että torjut tunnustukseni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot