itken perään

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi itken edelleen perään sen,
joka satutti syvältä mua?
Miksi haaveilen yhteisestä elämästä,
kanssa sen saman,
heikon ihmisen?
Miksi jään kiinni tuohon menneeseen,
kiinni siihen silti niin hienoon ihmiseen,
vaikka mulle sai
silmiin vain kyyneleet,
sydämeen surun
ja lopulta
ihmisen haavoittuneen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot