vahvemmaksi

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun on vaikea katsoa sua silmiin,
koska silloin muistan kuinka paljon susta välitän!

Mun on vaikea kuulla sun nimesi,
koska silloin nään silmissäni sun kasvosi.

Mun on vaikea katsoa sun kuvaasi,
koska silloin muistan etten tahtonut sua menettää.

Mun on silti vaan pakko opetella tähän kaikkeen,
etten kokonaan susta joutuis luopumaan.

Mun on pakko kestää ne kaikki kyyneleet,
jotka silmistäni sua muistellessa vuodatan,
koska niin mä voin kasvaa,
vahvemmaksi näitä kipuja kohtaan,
ja jonakin päivänä voin ehkä muistaa,
kuinka sait mut silloin kerran hymyilemään!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikeudesta kyyneleisiin vie hienosti runosi

vaikeudesta kyyneleisiin vie hienosti runosi

 

Käyttäjän kaikki runot