Kannattaako hyvää odottaa?

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä joskus mietin
mihin tää tilanne meidät vielä vie,
mä pelkäsin,
että sut kadotan viereltäin,
mutta jotenkin sain itseni
tuolloin uskomaan,
että nyt tää kaikki on
satua parempaa.

Kuitenkin mä jouduin taas pettymään,
ja joudun nyt uudestaan opettelemaan
taidon luottaa tulevaan.
Mun tunteet ja ajatukset seikkailee,
etsii sitä tietä oikeaa
jota lähteä nyt kulkemaan.
Mun on ollut vaikea päättää,
miten mä haluan jatkaa elämääni.

Joskus olen kuullut sanottavan,
että hyvää kannattaa odottaa,
ja taidan nyt tarttua siihen korteen
ja yrittää luottaa huomiseen,
vaikka se sydäntäni jollain tavoin
kuitenkin raatelee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot