syvältä haavoitit

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne unelmat jotka loin itsellein,
jouduin heittämään nyt kauas pois.
Taas sain pettyä miehiin tän maailman,
en kohta usko edes rakkauteen.

Palasiksi sydämeni sait niin,
syvältä haavoitit jo valmiiksi haurasta.
Yritin sulle opettaa,
Ei sanojen sanomatta jättäminen,
tässä elämässä koskaan kannata.
Mutta sä et halunnut oppia,
pidit tunteesi sisälläs kokonaan.
Siinä aiheutit mulle epätietoisuuden hetken,
mitä tiedät mun vihaavan.

Satutit mua jälkeen kaiken sen,
mitä yhdessä tunnettiin ja koettiin.
Et tainnutkaan välittää,
ainakaan niin paljon
mitä annoit aina ymmärtää!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot