enkeli jota ei ollutkaan

Runoilija secrets

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä uskoin,
että mulle lähetettiin enkeli taivaasta,
pelastamaan ja suojelemaan elämää.
Mä uskoin,
että nyt tää kaikki on kaunista vasta,
mutta erehdyin uskomaan
kuultuun tarinaan.

Se erehdys sattui,
se kirvelsi sydäntä,
mun syvintä sisintä.
Nyt mun täytyy lopettaa tähän,
en voi jäädä roikkumaan kiinni.

Mun tarvitsee kadottaa nyt
kuva sen enkelin,
häivyttää mielestä
sekä sydämestä.

Mun usko enkeleihin loppui nyt,
se kaikki on ollut vain satua,
liian kaunista todeksi.
En usko enää suojelijoihin taivaan,
nyt uskon enää rakkauteen
ja ihmisiin tämän maailman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Enkelit parhaimmassa merkityksessä ovat pyytetömiä auttavia ihmisiä, koskettava on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot