Iso tyttö

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Mä oon vaan iso tyttö, jolla ei oo mitään tarkotusta.

Joka on vaan katkera muille.
Josta ei kukaan välitä.
Joka kokee, että kun ei itse ole onnellinen, ei kukaan muukaan saa olla.

Mä oon vaan iso tyttö, jota kukaan ei rakasta.

Joka on vaan ulkopuolinen kaikessa.
Jota voidaan aina käyttää hyväksi.
Joka ei koskaan tule saamaan suhdetta, jossa kokisi olevansa tarpeellinen.

Mä oon vaan iso tyttö.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo! Älä lannistu, elämä voi kuitenkin yllättää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot