Jatka vaan elämää

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Anna mennä.

Teet kuten aina ennenkin.

Älä anna mun estää.

Menet pois, tulet takaisin, otat minut, lähdet pois.

Soitat humalassa, "rakastat", jatkat elämää.

Älä pidä mua esteenä, et ole ennenkään pitänyt.

Jatka elämää.

Unohda, että joskus tapasit minut.

Niin minäkin teen.
Ainakin yritän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin samaistumis kelpoinen, oikein hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot