Pelkään

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Nykyään mä pelkään.

Pelkään askeleita, hengitystä, pimeää.
Pelkään varjoja, huokauksia, naurunremakoita.
Pelkään.
Pelkään ihmisiä, heidän ajatuksiaan.
Pelkään huomista, eilistä ja tätäkin päivää.

Pelkään yksinäisyyttä, pelkään olla yksin.

Pelkään itseäni!

Selite: 
tunne, jota on kestänyt kauan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Et kuitenkaan pelkää kirjoittaa. Uskallat puhua tunteistasi. Osaat hahmottaa tilasi.
Pelkosi muuttuu luovaksi toiminnaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot