Saanko luvan?

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Hiljaa.

Hän leijailee lumihiutaleen lailla, koivut ovat postikorttimaisemaa.

Täytyy olla hiljaa, täytyy nauttia hänen kauneudestaan.

Sirosti hän laskeutuu maahan

ja asettelee valkoisen mekkonsa helmaa.

Ja minä kysyn:

Saanko luvan?

Selite: 
Viikatteen "Tanssi" on inspiraation lähteenä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot