Pinnan alla.

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Pinnan alla tapahtuu niin paljon.

Siellä kiehuu, kuohuu ja liikkuu.

Siellä värähtelee, särisee, rutisee ja paukkuu.

Jokin suurempi voima säätelee sen toimintaa, joku muu päättää siitä, mitä siellä tapahtuu.

Välillä se purkautuu, kiukustuu ja päästä tulivuoren valloilleen, pistää hurrikaanit riehumaan.

Siivo sen jälkeen ei ole kaunista, eikä siitä välttämättä koskaan tulekkaan.

Jokaisen liikkeen myötä, jotakin muuttuu.

Mikään ei pysy ennallaan .

Pinnan alla kuohuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot