Onni

Runoilija Valtonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

Vieläkin jaksaa itkettää
se sama tarina,
tarina rakkaudesta,
missä kumpikin petetään
hylätään ja henkisesti lannistetaan,
Maailmasta löytyy kauniimpaa,
jos vain jaksaa etsiä,
joskus sitä ei tarvitse etsiä,
vaan se tulee sinun luo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot