Suojelusenkelini

Runoilija Valtonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

En tiedä kuinka olla,
ku en sua näe,
Olen eksyksissä,
Kun et valaise polkuani,
Tärisen pelosta,
Kun et suojaa siivilläsi,
En tiedä miten jatkaa huomiseen,
Jos sua ei oi olemassakaan,
Suojelusenkelini

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot