Ikävä sua

Runoilija Valtonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

Sua lähelleni tarvitsen,
Tiedän,
Et sä enää välitä,
Silti itken iltaisin,
Koska tiedän,
Sua en saa takas,
Kaipaan vain lohtua ja turvaa,
Sitä mä ennen sulta sain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan ikuinen aihe tuo kaipuu
miten se raastaa mieltä
ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot