Pelastajani

Runoilija Valtonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

Pidä minua lähelläsi,
niin että tunnen lämpösi
Halaa minua lujasti,
että henkeni melkein salpautuu
Pelasta minut,
kun olen hukkumaisillani
Vie minut turvaan,
kun pelkään kuollakseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot