Kesähäät

Runoilija Valtonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

Kesällä,
Sateen kastelemalla nurmikolla,
Ilmassa tuoksuu sateen jälkeinen sää,
Tyttö ja poika kävelevät käsi kädessä,
Paljas jaloin kuinkas muuten,
Tytön valkoinen hame maata laahaa,niin että tyttö sitä vaivoin kantaa,
Silti he hymyilevät kun katseet kohtaa,
Ovat niin onnellisia,
Kun sormukset sormissa kiedottuina on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot