Rakastan sinua.

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten sen paremmin kertoisin?

Sinä pakotit minut tuntemaan syvää vihaa sinua kohtaan, sinua jolle olin kaikkeni antanut.

Juuri sitä en koskaan olisi halunnut tehdä, vihata sinua rakkaani.

Ruusun piikit niin katkeran suloiset, ne pureutuivat sydämeeni nyt.

Olit kaunis, mutta petollinen.

Miten nousen tästä haudasta, se kun tuntuu olevan niin syvällä.

Olen nyt niin hauras, että hajoaisin pelkästä katseestasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot