Nimetön

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sinua unohda,

rakkauteni ei katoa.

Kynsin ja hampain pidän

siitä kiinni, sillä kun sinä

joskus palaat minun vierelleni,

minulla on jotain mitä antaa.

Onhan se hieman väärin,

kun en edes tahdo mennä

eteenpäin, mutta sinä olet

sen arvoinen.

Vaikka ihmettelinkin suurta

itsekkyttääsi, on minun pakko olla

itsekäs myös.

En anna muille itsestäni

pisaraakaan, sillä olen sinun

- ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot