Nimetön

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä kun pystyn, voisin irrottautua sinusta.
Olen vain liian riippuvainen rakkaudestasi.
Hymyilen kun näen sinut,
iloitsen kun tunnen rakkaudestasi edes sen
pienen osan, jonka suvaitset näyttää.
Pienetkin teot, pienetkin sanat niitä minä arvostan.
Toivon vaan, että sinäkin arvostaisit minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot