I´m still loving you.

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä sait minut tuntemaan totuutta itsessäni.

Kuin vahva köysi, se puristui minun ympärilleni, se rakkauden kaipuu ja unohdus.

Toivo ylösnousemuksesta oli suurempi kuin itse pelko menetyksestä.

Suuren surun piilotit sydämeesi kun päätit jatkaa teitä enkelten.

Ehkä liikaakin kivun ja ikävän annoin näkyä, mutta nyt sen tiedän
- ilman sinua en enää ole sokea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

piti lukea useammankin kerran. vahva.

 

Käyttäjän kaikki runot