Tyhjyys.

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kanssa tyhjyyden mä elää saan, aivan yksin.

Tyhjää täynnä elämä kirjoittaa,

Antaisin sinulle anteeksi, jos tekisit sen pienen teon.

Se ei voi olla kovin vaikeea, mistä minä sen tiedän.

Satutit minua, silti kiinnostat minua.

Missä olet toivon että olet turvassa.

Tarvitset apua, yhteiskunta ei sitä anna, olethan vähäpätöisempi.

Veroillamme maksamme tekosi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot