Nimetön

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sinua suoraan silmiisi. Sanot elämäsi olevan täysin piloilla, silmäsi täyttyvät kyynelistä.

Kuuntelen sinua, halaan sinua, itken itsekin.

Elämäsi ei ole piloilla, ei minunkaan omani ole, sillä minulla on sinut.

Kuuntele minua, kuuntele niitä jotka sinusta välittävät.

Minä rakastan sinua, rakastan sinua eniten tässä säälittävässä maailmassa.

Me kaksi voimme muttaa maailmaa, jatkaa matkaa kohti parempaa.

Yhdessä loppuun saakka.

Kuolemakaan ei meitä voi erottaa, sillä, jossa molemmat tahtoo kuolla, olemme samanlaisia, siis yhdessä aina.

Elämäni ilman sinua, olisi kuin sydän ilman sykettä.

Selite: 
Rakastan sua mun paras ystäväni<33
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot