Nimetön

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syntynyt hiljaisuudesta,

hiljaisuus täynnä sitä.

Täydellinen konserttini.

Jos vain sydämelläni olisi koti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, surumielinen.

 

Käyttäjän kaikki runot