Nimetön

Runoilija Mesektet

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisin voinut jättää sinut sinne puistoon, olisin voinut kääntyä ja palata kotiin.

Mutta kun järki ja tunteet ovat eri mieltä, tunteet voittavat.

Halusin tutustua sinuun, halusin tietää salaisuutesi.

Et kuitenkaan paljoa itsestäsi paljastanut, minä sen sijaan olin avoin ja niin haavoittuvainen.

Halusitko vain käyttää hyväksi, mitä sinä oikeestaan tahdoitkaan.

Sanoin sinulle : En koskaan halua menettää sinua ja sinä vastasit: Miksi menettäisitkään?

Luulin eläväni maailman onnellisintä elämää.

Mutta niin vain ilo vaihtui kyyneliin ja toivoin kuolevani
- sinun vuoksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:( olisnpa minäkin mennyt jonkun muun kun järjen mukaan. ehkä olisi käynyt näin, mutta olisi voinut jotain muutakin. :/ kiva runo ja tunnetta tosissaan, tunnen sen.

 

Käyttäjän kaikki runot