Nimetön

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Oven kiinni painat
Et sano sanaakaan
Tiedän se on loppu
Et aio enää palata

Mut jos vain tietäisit
Miten paljon mua satuttaa
Kun tiedän sua en enää
Milloinkaan tuu näkemään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot