meidän salaisuus

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

salaisuus
on meidän tää
yksikään
ei koskaan tietää saa
kuinka sä
mua kosketat
ja hellin sanoin öisin nukutat
ja kuiskaat
mun korvaan
"meidän salaisuus"

taas me tavataan
salaa vaan
sua nähdä saan
ei kukaan tietää
koskaan saa
oot vain mun
oon vain sun
meidän salaisuus

silkinhieno
peitetty on
kukaan ei nää
koskaan ei nää
meidän salaisuus on
turvattu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot