Aika ei ole meille

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Hän kääntyi pois
Kävelläkseen kauemmas
Hukuttaakseen eilisen
Tietäen ettei huomista meille tuu

Ei katsonut taakseen
Käveli, katse puunlatvoissa
Potkaisi soraa
Näinkö se meni
Meidän aika lyö tyhjää

Ei aika enää ole meitä varten
Siitä kellosta varmaan patteri loppui
Eikä uusia myydä

Ei meidän tunnit lyö enää samaan tahtiin
Nyt ne sekunnitkin jo vuorottelee
Ei sitä voi korjaa

Selkänsä haihtuu sunnuntaiyöhön
Se on tuskaisen yksinäinen yö
Tiedän, mä tässä oon huomennakin
Poltan yhden tupakan

Ei aika enää ole meitä varten
Siitä kellosta varmaan patteri loppui
Eikä uusia myydä

Ei meidän tunnit lyö enää samaan tahtiin
Nyt ne sekunnitkin jo vuorottelee
Ei sitä voi korjaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot