Salaisuus

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Oven painan kiinni,
Verhot peittää ikkunaa
Tulet lähemmäs minua,
Suutelet,
ja tämä hetki on vain meidän,
Ei tähän huoneeseen muita mahdu
Vain me kaksi,
Ja tämä salaisuus.

Leijailee jännitys

Liittyy seuraamme

Katson sinua ja tiedän

Ehkä väärin teen.

Mut en pysty vastustamaan,

Saat mut pitkästä aikaa tuntemaan,

Olen haluttu,

Kelpaan.

Mut tää on salaisuus,

Suuri salaisuus,

Eikä tätä koskaan saa

Kukaan tietää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot