Yhteinen taivas

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Hiljaa, katson auringonlaskuu
Sinut mielessäni muistan
Hymyn huulillasi nään
Sä silloin sanoit niin,
Et aina olla voisit,
mun lähellä just näin
Ja nukahtaa mun syliin,
heräät aamuun yhteiseen

Oi, miten monta kertaa katsoit
Mun kanssa
Tätä samaa taivasta
Se punaisilla väreillään, meidät yöhön kuljetti
Ja syliin suljetti
Ja niin, sun halaus on vain muisto enää
En tunne kun kätes käteeni jää
Ja katson kun aurinko laskee, se laskee
Kuin päivämmekin

Aamuun
Herään utuiseen aamuun
Olen yksin ja tiedän
Vielä huomennakin
Sinut viereeni toivon
Toivon viereeni näin
Kätesi käteeni
Tuoksusi tyynyyni

Oi, miten monta kertaa katsoit
Mun kanssa
Tätät samaa taivasta
Se punaisilla väreillään, meidät aamuun johdatti
Ja syliin suljetti
Ja niin, sun halaus on vain muisto enää
En tunne kun kätes käteeni jää
Ja katson kun aurinko nousee, se nousee aamuun yksinäiseen.

Ja niin tuska hiipuu,
se murtaa
Tekee kodin sydämeeni
Ja niin sua ajattelen vain
En saa, tätä helittämään
Mikset palaa!

Oi, miten monta kertaa katsoit
Mun kanssa
Tätä samaa taivasta
Se punaisilla väreillään, meidät yöhön kuljetti
Ja syliin suljetti
Ja niin, sun halaus on vain muisto enää
En tunne kun kätes käteeni jää
Ja katson kun aurinko laskee, se laskee
Kuin päivämmekin

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot