Lähdit

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Tuulee,
Ilma kylmä on ja kätesi tunnen vielä kädelläni
Melkein voisi uskotella itselleen,
Sä siinä oot.
Vielä kun mä saisin kuulla hengitykses korvassani niin,
Kuin silloin kun sä vielä mua rakastit.

Tiedän et sun oli pakko lähtee pois, et jäädä vois
Sun maailmaskin näyttää toiselta,
Se muuallakin on
Enkä mä koskaan voisi sinne ihan täysin sopia
Pakko jatkaa on mun matkaa täällä

2x
Käännyit, sä sillon pois ja lähdit
Käännyit
En enää sua mä nähnyt
Lähdit
Sanoit heipä hei ja nähdään taas

Ilta viilenee ja tuuli käy lujaa edelleen
Mä koitan muistaa miltä sun hiukset tuoksui
Sä naurahdit
Ja mun kasvot käsiisi suljit niin tiukkaan
Ja mä rakastuin sillon

Mutta

2x
Käännyit, sä silloin pois ja lähdit
Käännyit,
En enää sua mä nähnyt
Lähdit
Sanoit heipä hei ja nähdään taas

Ois helpompaa ollut kun en ois sanonut sanaakaan
Ois helpompaa kun oisin ollut vaan
Mä tiesin
Sun piti vaan lähteä

Anna tän tuulen puhaltaa mut takaisin sun syliisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot