Ajatuksieni vankina

Runoilija Lumikeiju87

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2011
Viimeksi paikalla: 7.7.2020 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 
Ei tää voi näin mennä. 
Yhtenä päivänä ajatukset ovat kirkkaat, 
Seuraavana niin solmussa. 

Mikä meni vikaan? 
Mitä ovat nämä tunteet? 
Miksi just nyt, miksi just minä? 

Tää on niin hämmentävää, 
ei saisi näin tuntea. 
Hetken huumaako vain? 
Vai jotain pysyvää? 

Mun pää on ihan pyörällä. 
Eikä ketään kelle kertoa. 
Näistä ei vain puhuta. 

Haluaisin selvyyden, mutta miten? 
En uskalla ehkä kohdata sitä. 
Mitä jos kaiken menettää
Jos nämä sanoo ääneen? 

Tää tuntuu väärältä mutta
Samalla niin oikealta. 
Väärin teen jokatapauksessa
Jos totuuden haluan selvittää. 
Selite: 
Ajatuksia paperille 6.7.20
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on hyvin ymmärrettävä. Kysymyksiä jotka ovat tärkeitä, jos haluaa tulla ihmiseksi joka suorittaa valintoja ja ottaa elämän hallintansa käsiinsä .Kädet likaantuvat. mutta itse puhdistaa. Hopealusikka käteen ja maailma maistuu paremmalta. tarkoitan että elät oikealla asenteetta. virkistävä runo

 

Käyttäjän kaikki runot