kulissisuhdekko?

Runoilija Lumikeiju87

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2011
Viimeksi paikalla: 7.7.2020 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

En jaksa enää pitää,
tätä kulissisuhdetta yllä-
Mulla pitäis vaan hymyillä,
vaikka sisällä tunteet kuohuaa.

Haluaisin niin paljon enemmän,
sä et vaan välitä mun tunteista.
Tarvitsisin niin paljon enemmän,
sinua,
kumpa joskus ymmärtäisit sen.

Olet mulla niin tärkeä ja rakas,
etten susta aio luopua.
Mutta sulla pitää näyttää se mulle,
että tunne on molemmin puolinen,
olenko kaikki kaikessa sulle?

Etkö vaan tajua, kui minuun sattuu?
En enää itsekkään tiedä,
mitä meille tapahtuu?

Mieti kaikessa rauhassa rakkaimpain,
kumman valitset yksinäisyyden vain suhteen?
Rakastan sua niin valtavan paljon,
sattuu kun aattelen et tää tähän kaatuu.

Selite: 
Tunteitten purkamista part II...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot